CrossCreekRapids

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Ingela - 4 juni 2012 20:32

Jag tror något inredningsprogram ska få gå lös på mitt hus, typ Äntligen Hemma, Bygglov och kanske till och med Arga snickaren :/ Jag är värdelös på inredning och en massa detaljer, jag tycker inte ens det är kul egentligen. Vi lyckas inte heller synka våra stilar riktigt med varandra. Vi vet att vi måste renovera yligt och det är nog rätt snart då insidan såg på en renovering senast 1990 men var börjar man? Vi kan om vi vill men då vi inte vet VAR vi börjar så blir det aldrig börjat heller. En del säger "men det är ju bara börja!" "rensa ut och riv ner tapeten!" Ja, det låter skitenkelt då folk säger det men det är inte så enkelt... måste ju ha en plan, ett slutresultat och det har vi nästan. Vi TROR vi vet hur vi vill ha det. Det vi VET är att vi ska bygga ut uppe på balkongen och det låter vi någon göra då vi inte kan det själva. Där har jag noll koll.

Vårat största problem är nog att vi båda gillar att jobba ute och inte inne. I trädgården har vi inga problem med att planera, börja och slutföra arbeten. 

När jag då ser alla dessa "fixaprogram" så blir jag lite lätt deprimerad, det ser så enkelt ut och det blir alltid så fint men det blir aldrig så här hemma :/ sen passar inte vårat hus/gård i allt heller. 

Nä, jag hade gärna tagit emot någon som lyckas mixa våra stilar och sen fixat huset på insidan så det blir renoverat någon gång, för ska vi göra det blir det nog aldrig av...

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards