CrossCreekRapids

Alla inlägg under juli 2008

Av Ingela - 14 juli 2008 15:27

Har trasig internetuppkoppling hemma, väntar på nya delar så jag återkommer med bilder från power meet i västerås, trädgårdsbilder och uppdateringar om semestern.

Hare bra tills dess

Av Ingela - 3 juli 2008 15:30

Det är varmt, äckligt varmt. Vi har legat runt 30+ i skuggan idag. Inge kul när det är så här varmt, går inte göra något, bara sitta inne och flämta. Dessutom har bremsen erövrat luften utomhus, stora jättar som kommer i skockar och det känns som att de tar stora köttstycken när de biter.

I morgon ska vi ner till Västerås, vi ska hälsa på M och N. Vi ska självklart till Power Meet och kika in alla fina bilar. Ska fota minnet fullt på kameran. Vi blir kvar där till måndag troligtvis. Reser på natten så det blir lite svalare i bilen. Vi fick dock låna mammas lilla tojja med AC, guld värt, tack mamma.

Mamma och särbo kommer hit och är hundvakt, hon passar inte in i Byske med sitt elaka sinne mot andra hundar. 

Nu har det börjat frodas ute i bänkarna och krukorna och jag har trotsat bremsen och varit ut och fotat lite. Min Akleja, som jag har i kruka, dök bara upp sådär utan plantering av mig i en pallkrage.

I min blombänk blommar just nu jättedaggkåpan och kejsarkronan. Jag vet det är ingen kejsarkrona men jag kallar den det. Har ingen aning om vad den heter egentligen.

I kuvösen har nu min polkagris slagit ut, den är läcker. Blommorna varierar mellan vitt och rött, strimmigt och prickigt på samma klase.

Nu tillbaka till planering av resan i morgon och fixa klart med tvätt och dylikt. Ses efter helgen.


Hare bra

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards