CrossCreekRapids

Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Ingela - 9 juni 2008 19:47

Min bil har då gubben i veckan också. Det är när man är utan bil man hittar på allting och behöver bilen. Han tyckte jag skulle skriva upp vad jag hittar på och göra det sen när jag får tillbaka bilen. Hmm, tanken god. Varför är det så? När jag har bilen är jag totalt värdelös på att åka bort, hälsa på folk och hitta på saker men nu sprudlar jag av ideér. Med bilen borta har jag varit lite kreativ, hittade en fin knotig stambit i vedhuset som fick följa med in. Efter en smärre sanering med hett vatten och en borstning fick mina små orkideér flytta upp på den. Jag hoppas den passar i fönstret. Just nu står den på tork.Måste hitta lite fler miniatyrer som ska få flytta till den, ser lite skralt ut på den nu. De andra barkmonterade jag har hade lite för stora barkbitar för att bo på den och jag vill inte heller montera om dem. Inte bra att störa i onödan.

I kuvösen har pionerna börja slå ut, de står i full blom till midsommar ungefär. Just nu är det en rosa och en röd som har slagit ut. En ljusrosa enkel är på g också, slår nog ut i morgon.

Ska fota den röda och den ljusrosa i morgon då de är fullt utslagna, drar ihop sig lite på kvällen.

Jag och gumman hittade en liten groda ute på gräsmattan i går kväll, första grodan hon fick se. Vet inte vem som var mer skräckslagen, gumman eller grodan. Fick dock till ett bra kort på den. Inte lätt för någon att vara liten även om grodan är fullvuxen.

Idag har jag inte gjort ett jota här hemma förutom den kreativa stubben med orkideérna. Var ut och tog en kort promenad på eftermiddagen sen gumman vaknat. Började regna, så jag vände. Har regnat här i princip hela dagen utom korta uppehåll. Behövs lite vatten ute i naturen och det är ett stilla duggregn som kommer så det gör inte så mycket. Då får man en slöardag och får lite annat gjort. Tvätten ute på vindan hänger kvar, blötare än när jag hängde upp den men luktar så mycket godare när den torkar. Ett stilla sommarregn luktar jättegott på nytvättade kläder.

Jaja, nu ska jag surfa lite orkideér och sen sätta mig i soffan och käka upp kalorierna jag gått bort idag, har goda ostkrokar och lite chips kvar sen helgen. Ska helt enkelt må gott.

Hare bra


Min vårkrage som blommar fint på bron just nu

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards