CrossCreekRapids

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Ingela - 10 september 2009 22:15

Idag har jag verkligen suttit i böckerna, jag har hunnit göra massor och kan ta ledigt i morgon. Jag väntar på en bok för att kunna göra den sista uppgiften. Den sköntlitterära boken jag valde i Svenska som andraspråk plöjde jag igenom idag. Valde en bok av Mats Wahl då jag tycker om hans böcker och de är lättlästa. Plöjde även igenom uppgifterna till boken och blev nöjd över det jag fick ner.


Gubben och Gumman spenderande förmiddagen framför Fåret Shaun då det stormade friskt ute. Efter lunch for de till skogs en sväng. Själv var jag hemma i böckerna som vanligt. I morgon ska det bli ändring på det, förhoppningsvis.


Gumman hjälpte oss att städa efter maten, hon tog på sig hörselkåporna och for som en virvelvind med min lilla handdammsugare. Hon var så söt, gullungen. Somnade en liten stund i soffan sen, det var nog jobbigt att städa.


Nu ska jag ta en varm, välförtjänt dusch och sen dö i soffan med en kopp gräste.

Av Ingela - 10 september 2009 22:03

Min Doritaenopsis "Aposya" coreulea blommar på två stänglar. Två blå bollar som står i köket och sprider glädje.

 


Av min orkidévän i Skellefteå fick jag en liten Dendrobium crystallinum. Får se hur jag lyckas med denna, jag och Dendrobium har ett litet kärft förhållande. Jag tycker de är så fina och vill så gärna att de ska blomma men icket. Det händer inget, kan växa lite för syns skull men blomma vill de verkligen inte.

 


Min lilla projektplanta Paphiopedilum callosum var sublaeve har jag nog aldrig visat upp. Den är liten och blomning är nog långt borta men trägen vinner.

 


Snart är det dax att ta in de orkidéer som har varit på sommarkollo och hoppas på att de vill sätta knopp och blomma. C.cristatan och Stanhopea tigrina ska få stå ute ett litet tag till men alla andra ska få komma in i värmen.



Av Ingela - 10 september 2009 22:01

   

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards