CrossCreekRapids

Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Ingela - 8 juni 2010 19:05

Jag ska verkligen inte ha bil och just nu hatar jag dessa jäkla plaslådor. (de är inte ens i plåt längre) Då Gubben tyckte jag skulle låta Forrden stå tills vi har bytt drivstag då den tydligen är jättejävla dålig just nu och raset kunde vara nära så beställde jag besiktingstid till Renån. (Varför i allsin dar uttalar man det som Renå då det stavas Renault) Sagt och gjort, inte nervös, Renån har ALLTID gått igenom men inte idag inte. Ojämn bromsverkan fram och lyktor som spretar som värsta diskolysena. Ursäkta, men satans, jävla, helvete, när ska detta skruvande få ett slut? När ska en av våra tre bilar fungera utan att ha något som ska lagas? När ska jag få känna lugnet, andas ut och inte fundera över vad nästa "ras" ska kosta? Jag har verkligen INTE råd med fler "ras" på dessa jävla skitbilar!


Sen har jag dessa förbannade skitblombänkar som verkligen inte vill som jag. Äter inte gnagarna upp skiten så vägrar skiten växa. Vad i helvete ska man ha för något som överlever? Jag har god lust att bara gräva upp helvetet kasta bort och asfaltera hela jävla gräsmattan, då slipper vi gräsmatteklippningen i alla fall. Tror ändå gräsklipparhelvetet kommer att rasa snart, den och fyrhjulingen är det enda som har hållit. (Aj, aj ta i trä...)


Värmen har också tagit en jävla fin semester någon annan stans, vad är det för fel på den svenska sommaren? Tror jag ska emigrera... Först en smällkall jävla vinter som går till historien med över 1meter snö, trasiga traktorer och kyla som gjorde elräkningen så jävla hög att kuvertet brann upp på vägen hit. Sen när sommarhelvetet äntligen kommer så är den så förbannat kall att jag fortfarande har yllesockar och mössa på mig ute. Vindbyxor och jacka gäller också, skitkul... NOT!


Det här har tamigfan varit de tyngsta sex månaderna på länge, fattig som en kyrkråtta (när ska de höja studiebidraget?) med rasade bilhelveten, rasade traktorskitar, snö i mänder, polarkyla och sen en skitsommar på det.

Jag tror jag ska gå dra nått gammalt över mig, somna en stund och sen då jag vaknar verkligen hoppas att allt helvete ska vara borta, bilarna hela, rena och gärna nya, pengar på kontot och sommaren varm och skön och att vintern aldrig ska hitta tillbaka hit.

En lottovinst på några miljoner skulle i och för sig lösa mycket också... men det lär inte hända då jag inte har råd att spela. Fan också...

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards