CrossCreekRapids

Alla inlägg den 20 april 2010

Av Ingela - 20 april 2010 20:20

   

Av Ingela - 20 april 2010 06:51

I helgen har inte många knop blivit gjorda. Både jag och Gubben har varit tokförkylda. Vi är på bättringsvägen men det går sakta. Lördag satt jag mest i soffan, för pigg för att ligga o sova men samtigit för orkeslös för att vara uppe. Jag hatar verkligen det läget, varken av eller på. Söndag var det lite bättre men på eftermiddagen blev det samma skit igen. Bihålorna är igentäppta och nu verkar det ha satt sig i ena örat också, konstant öronlock och tar jag inte nässpray börjar det göra ont. Igår tog jag och Gumman oss en sväng till moster I trots förkylningen, I var också snuvig så det var dött lopp med basiller. Gick o la mig tidigt då orken tröt på kvällen. Den enda i familjen som är pigg just nu är Gumman. Sötungen ska plåstra, blåsa o ge tabletter mot förkylningen och visst fungerar det. Värmer i mammahjärtat då hon bryr sig. Igår hade jag plåster i pannan för att bota mina onda bihålor och en tablett (halstabletter) mot hostan och hesheten.


Däremot verkar våren ha kommit för att stanna med lite bakslag bara i form av snö men det är ju april... Nu ska bara all jäkla snö försvinna och vårblommorna börja dyka upp så jag kan börja fota igen. Jag har nog mycket snöbilder... Vägarna är bara och leriga, gräsmattan är snöfri där vi skottat och dyngsur, jag har lyckats hitta mig en väg till torkvindan och kan hänga ut tvätt. Tranorna har jag hört, sädesärlan har jag sett, en yrvaken stackars fjäril har också fladdrat förbi kuvösen.


Nu ska jag sätta mig med lite skola innan Gumman vaknar och förhoppningsvis få någonting gjort men som vanligt finns det annat som är mycket mer intressant.


Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards