CrossCreekRapids

Alla inlägg under december 2009

Av Ingela - 17 december 2009 20:20

I morse då jag klev upp var det "varma" -26 ute, hyvva.    Ville bara krypa ner under täcket igen. Bilen startade vackert men jag fick sjutton inte upp temperaturen i den. Körde till jobbet i vantar och mössa men jag var inte ensam om att ha en svinkall bil hela vägen. De har ju inte något vintertäcke precis... På hemvägen hade det blivit hela 4 grader varmare och där är vi ännu. Tur vi har ved i mängder och att Gubben är pappaledig så inga element behövs   


Nu ska jag pälsa på mig och gå ut till mina fjäderbollar och natta dem, sen blir det en hot dusch, dö i sängen och invänta morgondagens julavslutning på jobbet...

Till er som känner mig; jag ska ha KJOL!      

Av Ingela - 15 december 2009 21:40

Det snöade i morse då jag for till jobbet, inte värst med snörök men E4:an var snorhal. Det fortsatte snöa hela dagen och det var inte kul på vägen hem. E4:an lika snorhal, oplogad och snörök så man inte såg 2 meter framför bilen. Sen hamnade jag i arslet på någon jävla idiot som inte hade några baklysen. Körde dock inte in i honom men fick svälja ner hjärtat igen eftersom det bara skjutsade fortare då jag la mig på bromsen. Hade lust att klippa till nöten som körde. Grusvägen var också oplogad (inte ovanligt då den vägen ligger sist på priolistan) den var även spårig som sjutton. Sen fick jag stanna på ett ställe i 30 minuter då nästa idiot stod och hackade ris in i en lastbil. Flytta på sig? Varför det? Om de nu ska göra saker efter vägen som tar längre än 10 minuter och tar upp hela vägen så ingen tar sig förbi kan de göra det på natten då ingen jävla kotte är ute i bil här. Resan som brukar ta runt 45 minuter tog 1 1/2 timma så det var en väldigt trött, arg och frustrerad jag som kom hem.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen se finalen av Hell´s Kitchen. Sen blir det hålla tummarna resten av natten att vägarna är bättre i morgon och ingen trögtänkt idiot är ute på vägarna.

Av Ingela - 14 december 2009 21:22

   

Av Ingela - 13 december 2009 22:29

Dagen började med att jag och Gumman tittade på tv, luciatåget på kanal 1. Jag tycker det är vackert i kyrkan med luciatåg där men jag är alldeles för lat för att åka dit i skrottottan på morgonen. Sen gick vi upp och väckte Gubben som fyller år idag, Gumman skulle promt läsa Barbapapa för honom. "Då blir pappa glad" som hon sa. Sen var det full rulle hela dagen, vi har haft fikagäster sen 11.30 ungefär och allt det vi bakade igår blev musigt värre. I kakfatet fanns: dammsugare, biskvier, jordnötskakor, drömmar, lussekatter och hallongrottor. Tårta fanns också.

Sen sista gänget farit så dog vi i soffan med syster och J för att glutta på en thriller, Blackmail. Thriller var det då inte snarare en komedithriller, vi skrattade rätt gott vissa stunder i filmen. Ingen film jag rekomenderar rakt av precis.

Nu ska jag upp och dra täcket över öronen, sista arbetsveckan till veckan sen (plugg)jullov.

Av Ingela - 13 december 2009 22:20

   

Av Ingela - 12 december 2009 09:23

   

Av Ingela - 11 december 2009 06:41

Igår gjorde jag och Gubben en rajd på stan för att fixa julklapparna så nu är de färdiga för i år. Vi väntar dock på ett som är beställt över nätet.

Även om vi i förväg bestämt hyffsat vad som skulle inhandlas så blev det en del kutande. Det som var tänkt till Gumman fanns inte i den storlek vi ville sen då vi hittat en ersättare så hade redan H inhandlat det. Mycket gnuggande av geniknölarna blev det innan vi fått ihop till henne. Tycker inte det ska vara så svårt att köpa till en treåring men det var det.

Sen har vi alla födelsedagar i December som gör att man bli gråhårig. På söndag fyller Gubben, 8 dagar senare fyller Gumman, 3 dagar senare julafton, på annandagen fyller mamma sen vet jag det är någon mellan jul och nyår som jag förträngt, hojta! Ja, sen nyårsafon och fyra dagar efter det P... Det är sjutton inte lätt att hitta presenter också i villervallan.

Nu blir det morgonkaffe i lugn och ro innan Gumman vaknar.

Av Ingela - 11 december 2009 06:40

   

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards