CrossCreekRapids

Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av Ingela - 12 augusti 2009 21:29

men en massa regn i omgångar. Det gör inte så mycket då jag jobbar. Dåligt väder betyder elever som vill sitta inne men idag helst inte göra något ändå. Det var sista lektionerna idag, i morgon ska vi se film och fika så det kändes nog lite trögt för dom. Sen är det bara plocka ihop på jobbet en gång till och vara ledig fram till skolstart. Insåg idag att min kalender tagit slut så det var bara gå köpa ny men det var sjutton inte lätt. Finns en miljon alternativ. En lärarkalender uteslöt jag ganska fort då jag inte ska (vad jag då vet) jobba som lärare denna termin. Sen var det bara fundera, en dag per uppslag eller en vecka, längstgående dagar eller tvärsöver, med eller utan heltimmar... Ja listan kan göras lång. Efter mycket velande tog jag bara en och gick, blev nöjd ändå...

Middagen åt vi hos mamma idag, varken jag eller gubben hade någon idé om mat, total idétorka. Inte ens gumman hade hamburgare på menyn. Hos mamma blev det kryddjärpar, gott när någon annat lagat det.


Ni som undrar var jag lägger upp mina bilder då de inte kommer hit, de hamnar på mostphotos skriv in Laeila i sökfunktionen och välj "gå till profil" där har ni mina bilder. Trycker ni på bilderna så kommer det upp massor med andra bilder som jag inte tagit så peka bara på bilderna så kommer en förstoring. Ja, ni ser... Ett försök till att kanske tjäna någon krona på det man fotar. Tror inte jag lyckat men hoppas kan man göra ;)


Nu ska jag glo burk innan lådan.


Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards