CrossCreekRapids

Alla inlägg den 12 april 2008

Av Ingela - 12 april 2008 20:15

Jag har ont överallt idag, dansen igår tog död på alla muskler i kroppen. Det känns att det var ett tag sedan man rörde på "fläsket" men kul hade jag. Sista passet var jag trött i både huvud och kropp. Knoppen kändes som en urblåst lada, inte ett sågspån kvar och kroppen var som en urvriden disktrasa. Väl hemma igen höll jag inte på att ta mig ut ur bilen. Att man hinner stelna ihop så mycket på lite över timman. Jag kände mig som agda 98 år och hade god lust att fråga efter rullatorn. I morse var det ännu värre och nu känns det något bättre men ska inte böja mig frammåt håller då inte på att ta mig upp, mina ryggmuskler gillar inte arbete just nu.


Mamma med särbo och min moster med hennes man har varit hit idag. Gubben och Särbo har fixat upp ny antenn och antennkabel så nu kan vi se TV igen efter tre veckor utan. Jag hade lätt kunnat vara utan TV jämt. Min moster har blivit farmor (mitt kusinbarn) till en söt tjej så jag passade på att skicka med en massa barnkläder efter gumman, bättre de får användning av det än att det ligger och skräpar här. Måste åka dit och se på grynet någon dag, de ska bara få landa lite först.


Nä, detta duger inte, dags att städa upp efter dagens sjöslag. Inte vackert med vår på vit korkmatta och två karlar som springer ut och in med skor för att få upp en antenn.


Hare bra 

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards