CrossCreekRapids

Alla inlägg under juni 2009

Av Ingela - 7 juni 2009 20:24

Av Ingela - 6 juni 2009 19:58

Idag har det verkligen inte varit någon rolig utedag, 2-7 grader varmt, regn, hagel och sol om vart annat. Sen har det blåst som sjutton periodvis. Vi bänkade oss i mammas stuga och tittade på eländet. Har hunnit tvätta bort lite tvätt också, de blir massor då man renbäddar i sängarna... Känns som man aldrig blir klar då man har en veckas vanlig tvätt i korgen också men snart är jag klar. :) I kväll ska jag försöka hinna städa bort lite annan skit som ligger framme. Fattar fortfarande inte vem som drar fram allt...


Nu: action!!!

Av Ingela - 5 juni 2009 21:30

Av Ingela - 5 juni 2009 21:19

Har idag haft sista lektionen med eleverna, blev städa skåp och klassrum sen fick de sluta. På måndag ska de spela brännboll men då är jag ledig och på tidsag är det avslutning för eleverna. Sen blir det plocka ihop allt jag fixat fram under terminen. Blev lite böcker och papper konstaterade jag idag.


Jag och P tog en runda i stan idag, köpte ett par skor (har jag inte nog många redan?) och en sommarkjol. Har ont om sommarkjolar har jag konstaterat, de jag har är gamla och urtvättade så det är dags att skaffa nya. 


På söndag kommer Monster hem till oss och tuppen. De som fött upp kattungarna skulle komma med dem och utegården till hönsen så vi slapp låna släp, guld värt är det.

På tal om djur har jag ertappat min göräckliga hund med en sak. När jag tömde kattlådan i veckan undrade jag varför det var så lite i den, svaret fick jag då jag ertappade hundkärringen i lådan, käkandes... Hyvva och usch och fy vad äckligt. Har ertappat henne i pottan också någon gång då Gumman lyckats kissa i den och jag inte tömt den på en gång utan hjälpt Gumman ut först. Undra om min gamla vovve håller på att säga upp sig eller om de bara är så vidriga då de blir gamla..?


Nu ska jag dö i soffan med en glass


Ha en fortsatt bra kväll

Av Ingela - 4 juni 2009 21:58

När vi bokade Musse sa min Gubbe när jag lagt på att skulle vi inte ha tagit en svart också så de är två? Vi skulle dit och titta senare så vi tänkte ta de dagarna att fundera på. När vi kommer dit så är alla katter bokade. Vi la ner projektet och nöjde oss med Musse. Idag fick jag ett sms av dem då de undrade om vi ville ha en svart kattunge också. Den hade blivit avbokad och ingen som ställt sig på listan för ev avbokade katter ville inte ha honom. Mitt hjärta dunkar lite extra hårt för djur som ingen vill ha och Gubben var med på noterna. I helgen kommer lilla Monster till oss.

 

Han gör inte alls skäl för sitt namn då han tydligen ska vara väldigt lugn och go. Detta blir ett bra radarpar då Musse är som ett litet monster :)

Av Ingela - 3 juni 2009 21:34

Fick mail av min vän i Grekland som hade en Cattleya acklandiae till salu och jag kunde inte låta bli då det var ett bra pris. Paketet med sammanlagt fyra orkidéer ska hon skicka snart :) Det är lilla julafton varje gång jag får orkidépaket på posten.

Av Ingela - 2 juni 2009 21:31

med jobb och lång dag. Väl hemma hade Gumman och mormor redan ätit middag så det var bara hugga in. :)

Vi kikade till kycklingarna sen, bytte vatten och fyllde på käk. Gumman gillar verkligen dessa "tuppar" som hon kallar dem, jag hoppas på höns jag... Får se hur länge hon tycker om att följa med ut och mata dem. Brukar vara kort men intensivt då barn är inblandade. 


Kissen och Vovven är inte direkt sams än, eller rättare sagt vovven tycker inte om kissen. Det förvånar mig lite då hon alltid har tyckt om katter bättre än hundar. Vi får väl se hur det artar sig men en 14årig jycke har nog lite svårt för omställningar.


Nu ska jag hoppa i duschen så jag får inta sängen sen. Ska bli skönt.

Av Ingela - 1 juni 2009 21:58

Var idag och hämtade två kycklingar av rasen Brahma. De är åtta veckor gamla och inte vet jag om jag kallar de kycklingar, de är ju lika stora som en fullfuxen höna! Dock gör det absolut inget då de var stooora jag ville ha och små som Dvärgkochinen är.

Har ingen aning om det är hönor eller tuppar. Jag håller tummarna om att det är hönor :)

I hönshuset har vi inte hunnit slå innerväggar ännu men det ska göras i helgen hoppas jag. Det är sommar och varmt så riktigt akut är det inte, vara det är gjort innan hösten och kylan kommer. På fredag hämtar vi sakerna till rastgården de ska få samt tuppen Bruno ska få komma hem. Han är den enda tuppen som ska få bo här... de andra kommer att säljas. I och med detta kommer jag att få en stark flock med Dvärgkochiner som jag kan avla på om jag känner för det och sälja kycklingar. Just nu är det dock endast på en ren hobby och rogivande sysselsättning som ger frukostägg :)

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards