CrossCreekRapids

Alla inlägg under juli 2009

Av Ingela - 8 juli 2009 19:47

Mellan 30 och 40 läser per dygn och ändå nästan ingen som kommenterar. Varför??

Visst, mina inlägg är för mig men det är ändå kul med kommentarer...

Av Ingela - 7 juli 2009 22:11

Har bara regnat idag, vi har suttit inne med två buskatter och en överaktiv dotter som längtade ut. På eftermiddagen åkte vi till Skelleftå då min systers kille har fyllt år. Blev gofika och en trevlig pratstund. Gumman gillade deras katt skarpt men katten gillade inte Gumman så värst bra. Leka fungerade men sen var det stopp.

Då det tokregnat ute mer eller mindre hela dagen så har jag inte lyckats fota heller, vilket jag hade tänkt. Det blommar fint i både krukor, bänkar och ängar just nu. Får ta det första solstund som kommer.


Nu ska jag återgå till filmen, ha en fortsatt bra kväll :)

Av Ingela - 6 juli 2009 23:38

Köpte ny kattsand, nytt märke, skulle vara bra. Kattjävlarna (ursäkta ordet) får frispel och hoppar in i lådan (som har tak och lucka) gräver runt som värsta idioterna och halva sandhögen ligger på golvet. Suck, sopa ihop. Katterna var lite blöta då de fick frispelet så det var grå när de kom ut från lådan och hade sand efter hela benen, det blev ut igen... och sen sopa igen.

Vad fyndade jag annars? Ja, det blev hjälpstickorna, en lila tröja och en vit bh. Den jag har nu har jag använt så den har inget gummiband kvar och den är inte skön längre. Stöd? Vad är det? 


Jag har stickat Gummans ena socka klart och håller nu på med andra, den sockan är aldrig lika kul som första. 

Nu ska jag inta lådan.

Av Ingela - 6 juli 2009 22:10

Av Ingela - 5 juli 2009 23:27

Här har absolut inget kul hänt sen jag skrev sist. Det har varit mulet och svalt så jag har städat inne. Det behövdes efter värmeböljan som var, orkade inte göra ett jota då.

Gummans halskrage är klar så jag har börjat på sockarna åt henne i samma garn. Får se om jag ids sticka vantar också. De är besvärliga att sticka med tumme, jag hatar tummar, de blir aldrig som jag vill att de ska bli. 

Kycklingarna växer så det knakar och några av dem har börjat få fingpennor. Ska fota dem om några dagar igen. 

I morgon blir det stan, måste uppdatera lite tråkiga saker som kattsand och mat. Ska även köpa hjälpstickor för att sticka flätor, nu jäklar ska jag lära mig sticka dom. Funkar det inte själv ska jag åka till M så hon får hjälpa mig. Hon är syslöjdslärare och kan.

Nu blir det hopp i lådan.

Av Ingela - 3 juli 2009 21:22

Jag älskar skor, högklackat ska det vara. Jag använder dom när jag lämnar gården och åker bort. Det är enda gången jag kan vara fin, här hemma är jag bondlurk...

Dessa tre par är mina tre favoriter av massor. Har inte orkat räkna dom...

Dessa hittade jag idag på stan, Gubben hade Gumman så jag kunde prova ostört :) (Att han tordes släppa in mig)

Dessa köpte jag till examen nu i år, var ju tvungen då det var första gången med elever ;)

Dom här köpte jag på skorean i höstas, lika fina för det :)

De här tre paren är köpta på DinSko.


De som känner mig på jobbet har svårt att se mig som bondlurk i foppatofflor och mjukisar medans dom som känner mig hemma har svårt att se mig som "pippinetten" i högklackat. Hehe, jag har två identiteter ;)


I övrigt på stan hittade jag två klänningar och ett par sandaler till Gumman. Sen blev det mest nödvändigt ont på apoteket och synsam. Sen blev det hem och grilla. Gubben, mamma och H har fått semester så det skulle firas med gokäk. Nu är det fyra veckor med slöa, slappa och göra en massa som man inte gör annars.

Nu ska jag återgå till filmen och godisskålen.

Av Ingela - 2 juli 2009 22:59

De här kallar jag kycklingar :)

De är sju stycken av mina Dvärgkockiner, det kommer 13 till senare. Jag skulle få välja färger själv men vad sjutton, alla var ju lika söta så Gumman fick välja. 

Jag hoppas verkligen att merparten av dem är hönor och inte tuppar. Det är HÖNOR jag vill ha...

Mina Brahmor var väldigt intresserade av de små men de får inte träffas än på ett tag, jag har delat av hönshuset så då går på var sin halva. Brahmorna har blivit stoora.

De var lite blyga och ville helst inte vara med på kort idag. Skrutthöns. Ska försöka få till ett bättre kort på dem vid ett senare vid tillfälle. 

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards