CrossCreekRapids

Alla inlägg under augusti 2010

Av Ingela - 13 augusti 2010 20:42

Jag skrev ett inlägg jag tog bort... Lägger jag ut det kommer det att gå åt pipsvängen och det hårda motvinden fortsätter så inget mer om det men jag är nöjd.

Idag har E varit hit, trevlig pratstund och hon passade på att plocka lite blåbär i hettan. E hade pratat lite om träknappar och jag fick en ljus idé så medan E plockade bär letade jag upp en fin gren med lagom omkrets. Letade fram sticksågen och kapade fram ett gäng knappar åt henne. Sandpappra och borra hålen fick hon dock göra själv då klockan blev mycket. Hoppas de passar fint    vill du ha mer kan jag göra ett gäng till   

Nu ska jag fortsätta surfa runt i världen. Ha en bra fredagkväll.

Av Ingela - 12 augusti 2010 19:51

I förrgår ringde chefen och ville ha mina betyg från LTU igen, han hade slasat bort dem och i samma veva sa han att jag skulle få veta om tjänsten jag sökt dagen därpå. Sov på nålar och dagen efter (igår) var jag grymt rastlös. Målade sista väggen på lekstugan samtidigt som jag väntade på telefon = bra besked eller ett mail = dåligt besked. Ingenstans plingade det och gav upp väntan vid 20. Sov bättre och idag har jag inte hoppat lika högt när telefonen ringt eller mail droppat in, jag räknade kallt med att jag inte skulle få jobbet. Vi åkte till Pipens Bodega och åt Pizza till middag, vem ringer inte då? Jo chefen. Jag fick tjänsten    och nu kvarstår bara lite papper och hur många % den ska handla om. Köpte en cider bara för att fira och har faktiskt tänkt göra en tårta i morgon   

I morgon blir det även sitta lite i telefon; måste avboka en annan arbetsintervju och ringa dagis om att sommarlovet är över.

Nu ska jag smutta i mig det sista av min cider och må gott.

Av Ingela - 12 augusti 2010 19:49

   

Av Ingela - 10 augusti 2010 22:39

Vi skulle på Nolia idag, jag hade planer på att vara där strax före 10 och hänga på låset. Gubben hade andra planer (sova lite till) så klockan var bra över 10 innan vi åkte. Givetvis hela stan full med bilar och ont (läs inga) parkeringar. Jag blev avsläppt och knatade in på Nolia. Inträdet var då hutlöst, 100 kr, då han i kassan inte trodde att jag var 17... För de kostade det bara 40 kr. Hur det gick för Gubben att hitta parkering kan ni läsa om i hans blogg. Jag fyndade lite småsaker och en klänning till Gumman. Då ni läst Gubbens blogg om hur det gick för han så blev jag upphämtad av min bror G och väntade där på hämtning. Pimplade lite kaffe, gott efter nolia och skönt att bara sitta i lugnet på deras altan.

Igår fick jag de sista hönorna och tuppen sålda till en vän. Känns skönt att de hamnar där, de kommer att få det bra där. Nu väntar de på hämtning och sen ska jag sanera hönshuset tills de nya hönorna anländer. Ska bli kul att se de nya stora dunbollarna på 3-4 kg. Lite annars mot dvärghönsen på under kilot.

Nu ska jag återgå till gårdagens csi-avsnitt som vi spelat in, såg Harry Potter i stället. Tror den var bra, var trött...

Av Ingela - 10 augusti 2010 22:36

   

Av Ingela - 9 augusti 2010 21:19

Jag och Gubben gifte oss i hemlighet för två år sen. Inte ens vittnena vi lurade hit visste att vi skulle gifta oss. Det blev ingen smekmånad, gomiddag eller fest så igår då vi firade två år fick mamma och H vara barnvakt så vi kunde gå ut och äta. Blev sjöbodan i Piteå. Riktigt gott var det, så gott att vi inte orkade en glassbomb efter maten även om satt och försökte tänka var vi kunde stoppa den. Vi var till och med så mätta att vi inte orkade dela en. Kaffet intog vi hos min största storebror, vi fick inte ner ens det på restaurangen.

Idag var dock det lyxiga slut och vardagssemestern tillbaka med städ, tvätt och Gubben i garaget. Skönt.

Av Ingela - 9 augusti 2010 21:13

   

Av Ingela - 7 augusti 2010 21:15

Jag började måla lekstugan idag, falu röd som vanligt på denna gård. Givetvis glömde jag ta ett förefoto så ni får hålla till godo med en omålad sida och en målad sida.

Det var verkligen dags att sätta penseln på denna fasad.

Sen när jag har målat klart (har bara en sida kvar) så blir det riva altanen på lekstugan, den har ruttnat upp. Ska göra ett enkelt staket bara, svårt att beskriva men jag kommer att fota för det är nämligen första gången jag gör ett "störreaktigt" snickeri.    Vi får väl se hur det går...

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards