CrossCreekRapids

Alla inlägg under oktober 2008

Av Ingela - 10 oktober 2008 22:06

Har idag tovat och sytt en väska och det är i princip det enda vettiga jag gjort. Till middag blev det en kulinarisk pytt i panna, dock inte köpt utan hemmagjord. Blir mycket godare då men lite pilligt att skära allt i bitar.

Morsan och H kom ut idag och ska vara i stugan i helgen, får se vad vi hittar på. Har fått hennes gamla vedlår, ska bli Gummans leklåda ute så blir nog lite måla blir det nog om jag hittar någon färg att använda vill säga. Falu Röd har vi gott om men kändes inte så kul.


Nu lite kvällste och sen hopp i lådan.

Hade bra


Av Ingela - 9 oktober 2008 17:08

Hör och häpna, bilen gick igenom :) Inga fel alls trots att jag har en hel lista med fel dock på sådant som inte bilprovningen kollar och som inte heller påverkar säkerheten på bilen. Tack för det televerket! Nu är det bara tuta och köra igen en helt år innan nästa hemska dag.


Efter dessa hiskeliga 20 minuter åkte jag till syster för en stärkande kaffekopp innan jag åkte hemmåt igen. Det behövdes.

Nu: käka fläskpannkaka.


Ha en bra kväll

Av Ingela - 9 oktober 2008 08:54

Sitter här och har en grym ågren, ska då besikta bilen idag. Har tjatat om denna rishög ett tag nu jag vet men besikta bilen är nästan lika hemskt som att gå till tandläkaren. Jag hatar det. Min bil är skitigt som fan sen går den som en påse rostade nötter och sen har den säkert 10 miljoner fel som jag inte vet om. Att den är skitig kan jag inte göra så mycket åt då jag kör mil efter mil på en hemsk grusväg. Att den går som en påse nötter går att åtgärda men vars fan är felet, vi hittar inte det. Kolla här, kolla där, peta, rota, mäta och allt är som det ska och ändå hostar den ibland som värsta kikhosteoffret eller så vrålar den rakt ut som om sista stunden är kommen. Ja som ni hör är det bara hålla tummarna och hoppas på en ombesikting och inte spanska flaggan.

Av Ingela - 8 oktober 2008 14:35

Tog då min promenad idag för att lindra min nacke och lite bättre blev den faktiskt. Passade på att fota grannens träskulpturer som många tvärnitar för, de står precis vid vägen.

Min hund hatar hunden och ger den en stadig utskällning varje gång vi passerar och Gumman vill rida häst.

Det var aningens tungt att dra cityvagnen efter grusvägen men emmaljungan som funkar är på dagis då hon sover i den där och jag orkar inte dra den mellan.


Nu lite orkidébilder :)

Min Coelogyne fimbriata har slagit ut, luktar gurka.


Burrageara Nelly Isler har bara en blomma kvar som ska öppna sig och denna luktar starkt, lite sötsliskigt som att någon rökt på något icke lagligt.


Masdevallia Tovarensis kommer med knoppar, jippi, har aldrig sett den blomma ännu. Än så länge är det dock bara en stängel rakt ut som lätt kan se lite snuskig ut om man har den humorn... vilket jag har...

Ja lite krogig då men...


Nu en kaffe och en rök i kuvösen i skön ensamhet medans Gumman sover.



Av Ingela - 8 oktober 2008 07:36

Nacken har jag ont i just nu, smetat på tigerbalsam så nu luktar jag eller rättare sagt stinker tingerbalsam, det är så det tåras. Hela vänstra sidan är jättespänt och stenhårt. Ger mig en huvudvärk som inte alls är rolig, den ger aldrig med sig oavsett storlek på tablettintaget. Den är molande och går ner i nacken och ryggen. Blir en promenad efter frukost och då hoppas jag att det släpper lite.

Det bästa eller värsta är att jag var inte heller direkt smart när jag  hade smetat på tigerbalsamet... Tvättade händerna och högg linsetuiet, satte i min högra lins och oj vad det sprutade tårar. Hmm, hade nog lite tigerbalsam kvar på fingrarna ändå. Ut med linsen igen och torka tårsprutet. Får testa igen om ett par timmar, FÖRE jag smetar på nytt balsam.

Nu ska jag ta mig morgonkaffe i lugn och ro då Gumman sover fortfarande.

 

Av Ingela - 7 oktober 2008 13:42

Nu på förmiddagen gjorde jag en ansats till att vara ute och leka med Gumman, solen sken jhu men oj vad det blåste. Gumman blåste till och med omkull några gånger. Från skogen hördes vid två tillfällen dova smällar, inte gevärsskott utan mer som sten mot sten. Hunden stack då som en avlöning i alla fall då hon är rädd allt som smäller. Funderar på om vi eventuellt har två vindfällor nu... minst.

Vi gjorde besöket kort ute och gick in istället. Leka inne kändes mycket roligare än blåsa bort ute. Nu har Gumman äntligen somnat och jag ska ta mig en välförkänt kopp kaffe och försöka få något gjort.


Hade gött

Av Ingela - 7 oktober 2008 09:28

En -93:as Corvette av jubileumsmodell (all extra utrustning). Plommonfärgad, nya däck och fälgar.

Hade jag pengar skulle jag ha köpt den men inte det. Är det någon annan som vill ha den? Skicka ett mail till mig så vidarebefodrar jag det till G. Mailadressen finns i presetationen. Pris har jag inte den blekaste om och bild på pärlan kommer senare idag...


Jag får hålla till godo med min skitiga, krassliga gokart ett tag till. Ska besikta den på Torsdag, har ställt in mig på spanska flaggan... Det är lättare att säga vad som är helt på den än vad som är trasigt.

Ibland hatar jag verkligen bilar...

Av Ingela - 7 oktober 2008 07:25

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards