CrossCreekRapids

Alla inlägg den 1 maj 2008

Av Ingela - 1 maj 2008 21:55

Valborgsmässoafton förflöt lugnt här. Mamma med särbo, P och äldsta brodern med särbo var hit. Vi hade gjort god middag med stek, potatisgratäng och svampsås. Efter detta nattade vi gumman och gick sen ut och tände brasan och grillelden. Trots att man fortfarande var mätt efter middagen så grillade vi korv, fläsk och hamburgare. Tror inte jag behöver äta på en vecka efter denna helg, mycke svulla blir det men oj så gott det är.

Här har det varit två sommardagar, vi har haft nästan 15 grader varmt här. Islossningen är i full gång, det börjar spira i blombänkarna och klia i mina blomsterfingrar. Varje vinter säger jag att jag inga blommor ska köpa eller plantera men åker dit jämt i alla fall när sommarblommorna börjar dyka upp i affärerna av någon underlig anledning.


Det är jättesvårt att klä gumman rätt just nu, kallt men ändå varmt. Som att välja mellan pest och kolera. Just nu är hon rätt hostig så jag klär henne gärna lite varmare än vad jag egentligen borde. Hon är rätt bra på att protestera när det blir för varmt så då är det bara plocka av eftersom. I morgon ska jag åka och köpa gympaskor åt henne på en vanlig skoaffär som har hennes storlek. Fick ett bra tips av supermamman.


Annars har här inte hänt speciellt mycket, vårfåglarna spelar för full hals. Jag går just nu mest bara runt och myser av våren. Just nu är det inte heller så mycket äckliga insekter i farten, vilka jag inte uppskattar alls.


Jaja hopp i dushen för sen gå nanna sussa.


Hare bra.


Här kommer en massa bilder som jag tagit idag och igår. Ids inte skriva vad det är, bilderna får tala för sig.

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards