CrossCreekRapids

Alla inlägg den 17 maj 2008

Av Ingela - 17 maj 2008 18:31

Här har inte hänt mycket alls under två dagar, ja kanske, fick ett smärre frispel idag över allt småskit som ligger framme här. Det flyttas bara runt när man städar. Jag hatar sån skit, egentligen skulle man nog kasta bort det på en gång. Tror inte man skulle sakna det alls. Nu är det i alla fall borta och jag har lyckats få fram fria ytor, jippi. Vi får väl se hur länge det dröjer innan skiten är tillbaka. Varför sparar man sånt egentligen? Är det för att det är bra att ha senare kanske? När ska man lära sig att saker är inte bra senare, varken nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Släng på en gång så kanske man slipper få frispel med jämna mellanrum. Fick även ett frispel över mina blommor här i köket, de ser för jävliga ut. Pelargonerna vill inte komma ordentligt, kan kanske bero på för lite näring, de gillar sånt. En påskkaktus åkte i soporna, nu har den sett för hängig ut länge och den har fått sina chanser. Nu blir det orkidéer i fönstrena istället. Enkelt. Mina små söta saint paulor vägrar blomma, blir soporna snart. Blir nog orkidéer där med, barkmoterade och hängande. De behöver lite mer passning så köksfönstret passar fint till dem. Har några på intågande som passar där tror jag. Pelargonerna får ett tag till, de brukar komma och då med besked. De jag hade ute i fjol var det hur mycket blommor på som helst. Mye vajjert :)


Vi har varit till svärmor idag och hjälpt henne byta däck på bilen, till sommardäck. Sen ville hon ha hjälp med lite annat med. Skruva ihop bord, kolla vattenlås mm. Vi blev inte speciellt länge, gjorde det som skulle göras sen åkte vi hem, väntade på främmande. P skulle dyka upp under dagen. Grillade till middag, mycket gott gotti gottgott. Äter tills man inte orkar en tugga till och sen lite till bara för att det är så gott sen får man köttsvettningar och orkar inte röra sig på ett tag.


Jaja göra nått annat, mysa med gumman innan hon ska sussa sen blir det filmtajm med snask. Hur jag nu ska orka det? Får säga som barnen, snask har en egen mage så det rymms alltid. :) De är goa de små liven.


Hare bra 

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards