CrossCreekRapids

Alla inlägg den 18 maj 2008

Av Ingela - 18 maj 2008 20:47

Snö idag, skulle egentligen ha städat kuvösen för den nalkande sommaren men hade absolut ingen lust alls när det snöade. Känns lite underligt att stå ute när det dalar stora lapphandskar och inne i kuvösen är pionerna stora och blomknopparna sväller. De brukar stå i blom lagomt till midsommar. Jag är snöälskare men snö nu? Är inte alls kul, vill pyssla ute med rabatter och pelargoner och inte se att det snöar... Jäkla skitväder.

Det blev att tvätta fönstret i vardagsrummet, sätta upp nya gardiner och gå igenom mina små orkidévänner. Det blev så fint :)

(Tack snälla supermamma för att du lärde mig detta, är ingen datahacker)

Mina små telningar fick också nya platser så det är lättöverskådligt och lättvattnat. Börjar ha en nätt liten samling nu och fler är på intågande. Det är som lilla julafton varje gång de kommer med posten. En ny liten varelse att lära känna... Låter som en hund eller nått...


 Middagen idag bestod av palt, uppvärmd palt. Tyvärr blev det potatissoppa med paltsmak. Inte ens gumman tyckte det var särskilt gott. Hon hurrvades nästan ut ur stolen vid varje tugga. Stackars liten. Drog iväg till supermamman sen för att käka nybakade bullar och få en kaffeskvätt. Guld värt efter den middagen. Själv gillar jag inte att laga mat eller baka, har aldrig gjort det så det är uppskattat när någon annan gör det och bjuder. 

Jaja gå glutta på burken och sen hopp i lådan så man orkar plocka kottar i morgon :)


Hare bra 

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards