CrossCreekRapids

Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Ingela - 4 maj 2008 20:39

Jag är så jä-la less på att vara fattig student. Betala lite räkningar och köpa det som behövs så har man endast under 100-lappen kvar. Lite tungt i början på månaden. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Är student i exakt fyra veckor till sen är det tillbaka till verkligheten, får verkligen hoppas det kommer lös jobb. Har mammadagar kvar som jag ska ta ut om jag inte får ett jobb i sommar men måste ju hitta ett jobb också. Kan inte skaffa fler barn bara för att vara ledig.


Här har älven stigit massor, helgen har gått åt till att titta på islossning och översvämning. Älven går nu upp på åkern nedanför huset. Vid våran granne R går en liten bäck under landsvägen men den har nu tagit en snabbare väg över vägen. Trumman är aningens för liten för att lyckas hålla undan vattenmassorna som kommer.

Jag har även sett sommarens första ormar, två stycken låg och solade vid älvsbron under lördagen. Det är inte kul att ha dem runt gården när man har barn och hund som kutar runt och är i allt de inte ska vara i. Jag hoppas verkligen att det inte blir en ormsommar så de slingrar runt här överallt. 


Jaja, livet på landet, händer inte så mycket. Livet har sin stilla gång i naturens takt och vi hänger mest bara med och njuter av tillvaron.

Nu lite te och se ncsi och sen sanningens ögonblick.


Hare bra


Lite bilder som får tala för sig själv. På en bild finns ormen med men bara huvudet syns om man tittar noga.

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards