CrossCreekRapids

Alla inlägg den 8 maj 2008

Av Ingela - 8 maj 2008 12:48

Idag har jag försökt klona mig, har lite att göra i skolan så gumman åkte på dagis i morse vid åtta sen hade jag tänkt hinna göra bort skolan, tvätta och städa innan gubben och gumman kommer hem. Vad har blivit? Inne på min andra maskin tvätt, plockat bort leksaker från golvet så nu går det gå här inne och gjort en uppgift i skolan på fyra timmar... tänk om man kunde göra det som verkligen ska göras. Man skulle ha massor med tid till annat roligt.

 När jag hängt ut första maskinen på torkvindan ute och riggat en råttfälla i blombänken så börjar det störtregna. Nu är mina kläder blötare än när jag hängde ut dom. Hur kan det gå från strålande solsken till ösregn på mindre än fem minuter? Retar man Tor när man hänger ut tvätt, eller? Det slår aldrig fel. Nu hänger jag ut andra i ösregn... vad kan hända? Inte annat än att det blir blötare än innan.


I kväll ska jag och mamma på VIP - kväll på Kappahl, ska tydligen vara billigare då. Hoppas det och att jag hittar lite sommarkläder billigt. Är utan vettigt sådant. Jämt när jag ska handla kläder till mig själv så kommer jag hem med kläder till gumman istället. Idag SKA jag handla åt mig själv, behöver det. Sist var under mellandagsrean jag köpte till mig själv.


Jaja åter till skoljobbet, ska bli klar idag så är jag ledig resten av veckan.


Hare bra


Lite bilder från orkidéfönstret. Den gula luktar underbart och de andra två är mina nya älsklingar som ska vårdas ömt. 

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards