CrossCreekRapids

Alla inlägg den 18 september 2008

Av Ingela - 18 september 2008 20:30

Ja, som rubriken säger, jag och el hör inte ihop. Därför lämnar jag allt sånt till Gubben. Nu måste han kika på bilen IGEN. Det har slocknat lampor på instrumentpanelen, vissa lyser bara till hälften, en cylinder är död och hoppar igång vid 2000 varv och den går helsunkigt. Glömde en sak, tomgången... allt annat än bra. Den lever sitt eget liv, ibland nästan 3000 varv och nästa gång nästan inget alls. Detta gör att jag håller på att skämmas ihjäl vid varje rödljus i stan och på parkeringar, ja överallt där jag måste stå på tomgång. Så fort jag trycker in kopplingen skriker bilfan rakt ut eller pruttat som en otrimmad moped sen jesus gick i kortbyxor.


Andra roliga elfelet i mitt liv just nu är köksfläkten. Det är av eller på, inget där emellan. Sen när man startar den och inte flyttar knappen nog fort fräser den och man ser gnistor från kretskortet. Nyttigt? Knappast. Jag är livrädd när jag ska använda den. Den ska Gubben få titta på snarast. Bilen funkar då i alla fall, än, känns som den också ska rasa vilken sekund som helst.


Elfel nummer tre är egentligen inget elfel utan snarare värdelösa glödlampor. Hinner bara skruva in en lampa så går nästa. Känns som att man bara kutar runt och byter glödlampor av olika slag. I en del lampor orkar jag inte ens byta längre. Typ mina fönsterlampor i sovrummet, de är nu konstant mörka.


Nä, nu ska jag återgå till min andra tjocksocka till Gumman. Testade den som är färdig på henne, den passade på foten dock inte i hennes höstskor. Suck. Ska göra ett nytt försök i morgon med skon hon var inte direkt medgörlig när jag testade idag. Förhoppningsvis funkar det bättre. Får annars sticka nya, tunnare till henne. 


Hade bra



Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards