CrossCreekRapids

Alla inlägg under februari 2009

Av Ingela - 21 februari 2009 20:10

Gumman har varit nästan sig själv i dag, lite knäckt bara. Hon ville sova lunch vid ett och det fick hon, sov till halv sex! Efter det drog hon i sig en stor kopp blåbärssoppa och en smörgås med ost. Var hungrig lillstackarn. I morse drack hon också blåbärssoppa och cola i "mängder". Sen hon käkat gick vi ut en sväng. Vi behövde alla det, jag och Gubben har degat i soffan medans hon sovit lunch. Blir inte direkt piggare av det...

Nu har hon fått välling, lite klenare än vanligt då det är fullkorn hon käkar och ska snart upp och sova. Om hon somnar...


Själv ska jag ta mig en lång, varm och välförkänt dusch. Dö i soffan med mitt kvällste och kika på någon skit som visas. Jättesaneringen blir nog i morgon med grovrent för fuset, hehe, tar bort mycket skit... Tog diskbänken med klorin i morse.


Nu till skott!

Av Ingela - 21 februari 2009 08:40

Gumman somnade för natten vid 23 och har inte mått dåligt efter det. Själva gick vi i säng vid 02. Jag somnade i soffan strax efter Gumman och Gubben vet jag inte. Han väckte mig och tyckte vi skulle försöka sova i sängen. Den är trots allt skönare än soffan. Tror Gumman uppskattade sängen tror jag för hon vaknade inte då Gubben la henne.


Här ska det lukta badhus sen idag, jag ska skura varje vrå av nedervåningen. Tycker det luktar sjukan här nere. Usch och fy vad äckligt. Ändå prickade hon hinken varje gång... Jag är nog en aningens nojjig... eller helnojjig...


Solen skiner och det är -6 ute, underbar dag att vara ute på men inte det. Får ta det sen, kommer nog fler såna här dagar, hoppas jag. Vi har sportlov snart och då är det nog friskare här. Gumman behöver nog vila idag, hon är nog rätt spak skulle jag tro. Hon sover än...


Nä nu ska jag ta tag i städardagen...

Av Ingela - 20 februari 2009 21:25

Vi insåg att det inte var någon idé att ha Gumman i sängen, blir bara en massa byte av sängkläder. Nu har vi bäddat i vardagsrummet på golvet med en skummadrass, plastad froté och underlakan. Vi får sova i soffan när det lugnat ner sig lite. Enklast så, blir nog inte mycket sova men men...

Stackars liten tjej.

Blir mycket spola i Let´s Dance, tack Boxer för att ni har gjort en sån box :)

Av Ingela - 20 februari 2009 19:47

Vi hann inte mer än äta middag så blev lilla stackars Gumman sjuk i den vidriga sjukan som jag inte ens nämner vid namn. Just nu ligger hon och sover i pappas famn. Mamma är lite "allergisk" mot henne just nu. Vad skulle jag göra utan engångshandskar, handsprit och klorin? Ligga i soffan och kvida förmodligen. Jag hatar den sjukan och jag vill verkligen inte ha den själv. Hon blir hemma måndag från dagis och eventuellt tisdag och onsdag. Den här smittan stannar här... Jag är hellre hemma från jobbet än skickar tillbaka henne för tidigt. Inte rätt mot henne eller någon annan som får det.

Till något roligare...


Vad vet jag inte riktigt, tappade som lusten till allt. Här ska saneras i morgon om Gumman e bättre. Klorinflaskan är min bästa vän! Hade tänkt mig en helg med lite stan och kika på ny bil men inte det. Får vårstäda i stället. Lika bra det då blir det gjort i alla fall.

Nu ska jag kika på Let´s Dance och kolla in nattens filmer. Blir nog vara uppe länge, länge....


Ha en bättre helg än jag där ute.

Av Ingela - 19 februari 2009 05:11

Ville så gärna fara, gillar våra möten men kroppen sa "nej, du ska sova" och för en gångs skull så löd jag. Hela familjen låg och sov klockan 21.00 Det var grymt längesen det hände men skönt var det.


Idag blir det tandläkaren efter jobbet, usch, fy och tvi. Jag gillar det inte alls. Hoppas verkligen att jag inga hål har, det är bara en undersökning idag. "Håller tummarna". Tandläkaren är inte min stora favorit. 


Har sett att en bilförsäljare erbjuder minst 10.000 för min gamla bil om jag köper en ny för minst 50 000. Gissa vem ska dit och hoppas på en bättre? 10.000 för min bil är bra pengar just nu som den går... Hoppas de har något jag gillar bara.


Nä nu göra sig klar för jobbet, en lugn dag idag på jobbet. Har endast 2 1/2 lektion med eleverna. Sen planering för nästa vecka som jag nästan är klar med. Tjohoo...

Av Ingela - 18 februari 2009 05:47

Nu har termometern stått på närmare -30 ett bra tag, känner mig rätt less på kylan nu. Jag tycker det är rätt mysigt med riktigt kalla soliga dagar då man får sitta inne och pyssla samtidigt som man eldar men inte då man ska iväg på jobb. Det är inte alls kul att bege sig då. Motorvärmaren till bilen har börjat funka igen, P var dit o vickade och pillade lite... Skönt med varm bil i alla fall.


I måndags var jag, mamma och syster på stan, passade på att handla lite kläder. Nya jeans, en stickad väst och två tröjor blev det. Ett par fodrade vindbyxor blev det också, kändes rätt skönt att ha till jobbet igår.


Det här kommer att bli en händelselös vecka, Gubben jobbar förmiddag och jag mitt vanliga schema men när jag kommer hem så dör jag i soffan. Förkylningen jag har tar mest knäcken på mig, ingen feber, lite morgonhosta och lite tätt i näsan men orken, var är den? 

Det känns som att jag är för pigg för att vara hemma men har samtidigt för lite ork för att egentligen jobba. Jag får klona mig, en som är hemma och myser och en som är och jobbar...


Nä väcka Gumman och sen lägga iväg till jobbet.

Av Ingela - 15 februari 2009 19:42

...mer eller mindre hela dagen. Åkt pulka, "stjärtlapp" och busat med hunden. Gumman har varit hyffsat trött nu på eftermiddagen men ändå vid gott humör. Trots våran utevistelse har jag hunnit städa sovrummet och bäddat rent. Tvättkorgen fick sista omgången idag så nu är den äntligen tom. Eller rättare sagt var... Gummans kläder från idag ligger där nu. Hinner inte mer än tömma den så ligger det genast kläder i den igen.


Har även en massa pyssel jag borde göra, tyget som ska upp på väggen, virka en mössa klart, sy en gardin till farstun, sy två kuddöverdrag till telefonbänken, sticka barnvantarna klart osv men jag får ta det sen någon dag då vädret är skit. Soliga dagar som denna ska man ta till vara på och vara ute.


Min bil har inte fått någon genomgång idag, Gubben får ta det sen och jag får hålla tummarna att den håller ett tag till... Skitbil...

Nä nu ska jag natta Gumman och sen äta lite Gotta som blev kvar sen igår och se Bones.

Av Ingela - 14 februari 2009 20:50

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards