CrossCreekRapids

Alla inlägg under september 2008

Av Ingela - 13 september 2008 23:52

Idag blev tyget till kökssoffan klart, det blev döbra och jag är jättenöjd. Jag ska även sy nytt till de runda kuddarna, blir samma som överdraget till soffan. Det var som att rutigt inte riktigt passade...

Kommer dit mera kuddar snart, måste bara hitta några i gömmorna här.


Förutom en soffan har vi stöttat bron idag, väntade på att någon skulle ramla i. Det ser rätt kul ut när tre karlar sår och balanserar på en upphängning av tre brädor som dessutom svajjar vid minsta rörelse. Som gjort för att någon ska hamna i plurret men inget i år heller.


Nu en ryk och sen se filmen klart. Lite reklam kvar hoppas jag.


Hare bra

Av Ingela - 12 september 2008 22:27

Vi har inte gjort mycket idag jag och Gumman. Mamma och H kom igår kväll så hela förmiddagen satt vi nere i deras stuga, pimplade kaffe och busade. När Gubben kom hem började jag lite smått med sofftyget och nu saknas bara att sy det och trä i gummibandet. Kort kommer senare. Fick en himla massa tyg över så nu får jag gnugga geniknölarna och komma på något att göra med det. Har i alla fall kommit på att jag måste sticka sockar till Gumman, alla sen förra året är för små. Hoppas jag har tunt ullgarn hemma, har inte hunnit så långt än men det börjar vara dags. Har massor med kyla nu på nätterna, just nu i skrivande stund -3,5.

 Jaja, gå sussa nu.


Hare bra

Av Ingela - 11 september 2008 06:34

Igår fick Gubben slita av kondomen från skorstenen, kallt och rått inne. Även om elementen står på lite så är det inte samma värme som i en vedspis. Eldar nu och det är såå skönt, lite svårt för mig att elda försiktigt. Får tänka mig för, brukar elda så det kommer upp i +30 inne. Då njuter jag för fulla drag.

Nu ska jag städa sen sy sofföverdraget om inte förkylningen sätter stopp för det.


Ha en bra dag

Av Ingela - 10 september 2008 20:06

Idag har inte mycket blivit gjort, är tokförkyld igen. Jag och Gumman åkte till mamma och H då de har kommit hem från Rhodos idag. De hade haft det bra och varmt.

Här hemma har äntligen min Lc Haw yuan angel "Blue angel" slagit ut. Hon är så vacker och ska tydligen lukta gott men som sagt, jag är förkyld och känner ingen doft alls.


Kommer mera stänglar i min lilla orkidésamling, en del för första gången. Ska bli kul och se dem live och inte bara på foto.

Nä nu ska jag inta horisontalläge och glutta burk sen sängen.


Hare bra


Av Ingela - 10 september 2008 06:34

Klev upp med gubben vid halv 5 i morse. Hade tänkt sy överdraget till soffan men var alldeles för trött för det, skulle bara ha blivit fel. Gjorde istället kaffe, satte mig i köksfönstret och njöt av soluppgången. Då var det -3 ute.


Igår sydde jag mina kappor till köket och sen hann jag med två kuddar. Trodde inte det skulle gå att sy med lillan vaken men det gick riktigt bra. Hon satt i mitt knä och tittade på nålen när den gick. Lite roar små. Så här blev i alla fall gardinen.

Oj, vad fel kortet blev, vrid på huvet ids inte fixa...

Kuddarna blev så här.

Kommer att bli helbra när jag sydd överdraget till soffan. Kanske inte enklaste att sy men lindrigt när man har barn och hund, går ta av och tvätta när det blir skitigt. Går även variera tyger på soffan efter humör och årstid.

Här är min lilla syhörna just nu

Den lilla påsen på bordet har jag satt fast med häftmassa och där samlar jag alla trådar när jag syr. Så enkelt. Måste hitta annat ställe att sätta den på (symaskinen alltså, inte påsen), då jag är arbetslös kan det bli mycket pyssel varvat med orkidébadningar.

Jaja, nu när jag vaknat ordentligt ska jag mäta soffan ordentligt och sätta igång med överdraget.


Hade bra

Av Ingela - 9 september 2008 06:20

Hittade denna sida, gå dit och kolla hur gammal du är. Email behöver inte fyllas i, funkar ändå. Jag blev 47,6 år gammal, jag som trodde jag var 29...

Av Ingela - 7 september 2008 21:31

Vad är det bondepraktikan säger, lite rönnbär mycket snö eller tvärt om. Hur blir det då om två rönnar utmed varandra har olika mycket bär? Lagom?

Av Ingela - 7 september 2008 21:22

Jag och Gumman åkte till Grandagen idag för att kika lite på djuren och mysa lite. De hade koutställning, traktorrace, agillity och öppet hus i alla stallar. Jag tyckte mycket var väldigt ointressant men Gumman älskade alla djur med en skräckblandad förtjusning. Inte lätt att försöka klappa en häst vars huvud är lika stort som en själv. Fåren, minigrisarna, getterna, kalvarna och alla små gnagare var nog de mest älskvärda för gumman. Till lunch fick hon en alldeles egen hamburgare, vilken lycka.

koutställningen


 Den här svarta hade vunnit SM i någon Westerngren jag glömt namnet på, de andra två är skolans egna hästar.

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards