CrossCreekRapids

Alla inlägg under mars 2009

Av Ingela - 17 mars 2009 19:00

Tog eleverna till en pulkbacke i närheten av skolan idag och vi hade hur kul som helst. Jag och min kollega P släppte loss totalt och åkte både madrass och tefat. Känns som att jag kommer få lida i morgon, som vi har skrattat. Eleverna muttrade lite på ditvägen men väl där så tyckte de också det var hur kul som helst. De åkte både på längden och tvären och skrattade massor. En lyckad dag ute.


Här hemma har jag sjutton inte gjort något, alldeles för trött och slut för det men det jag inte gör idag inner jag med någon annan dag!

Nu till burken innan lådan ska intas.

Av Ingela - 16 mars 2009 20:42

Vårkänslorna spritter i kroppen. Sol idag också och nästan plus 7 ute. Helt underbart. Jag och Gumman tog en dag på Backen i Piteå med moster. Inhandlade en ny fogger till skåpet och hoppas att den funkar lite längre än den gamla.

På Granngården köpte jag några påsar grönsaksfrön, sockerärt, plocksallat och morot. Sen hittade jag krusiga Pensér och Atlasblomma som jag ska testa.

För att underlätta för de stackars fröna inhandlade jag även en pluggbox.

Har även beställt dahlior och dubbel freesia som ska få vara framför kuvösen och på bron. Så nu får våren komma tycker jag.

På Ö&B fyndande jag några små påskägg som ska få hänga i riset ute med mina skabbiga fjädrar.

I övrigt har här inte hänt något spännande alls. Har ju varit borta hela dagen.

Nu ska jag ställa i ordning för i morgon, ska till pulkbacken med mina elever.

Av Ingela - 16 mars 2009 20:41

Av Ingela - 15 mars 2009 20:51

Helgen har vi spenderat ute i det fria. Lördagen var mulen men idag har solen strålat från klarblå himmel och snön har tinat från taken. Helt underbart med takdropp.

Grillat lunch ute har vi gjort båda dagarna. Vovven och Gumman var som vanligt stressade väntare på glöden. Gumman kontrollerar om allt är med under tiden.

H gjorde en liten grotta och en fin liten stol till Gumman vid grillringen. Stolen var mycket mer uppskattad än grottan.

Efter grillningen intar Gumman spaden och hjälper till...

dock kanske inte på ställen som verkligen behöver se en spade.

Efter en hel dag ute så tar Vovven och Gumman igen sig på köksgolvet.


Själv ser man mest ut som en reklampelare ute, Reima är jag förtjust i. Säger jag något annat ljuger jag men måste de ha stora Reimatryck över hela benet, på ryggen och på skorna?  Varför bara inte en liten söt logga? Fast då är det ingen som ser om man kör skoter... Mitt lår ser iaf ut så här.

 

Nu ska jag ta mig en varm skön dusch för att sen dö under filten innan jag intar lådan. Är helt galet trött efter idag. Dels varit ute hela dagen sen har det sprutat folk här. Båda bröderna och svärfar har varit hit utspritt över dagen. Ingen rast ingen ro...

Av Ingela - 15 mars 2009 20:50

Av Ingela - 13 mars 2009 19:43

Här rusar veckorna fram, jag hinner knappt med längre. Helt otroligt vad fort det går. I helgen blir det nog allt och inget gjort, har lite att ta igen efter veckan som varit. Ska försöka göra sånt som gärna flyttas fram för det inte är någon brådska. Till sist blir det för många små saker så de blir hemska att ta itu med. Är det fint väder ska vi försöka vara ute också. Grillateraljer är inhandlade i alla fall.


Till veckan får mina elever en guldvecka och för mig känns det som att de inte hinner de dom ska men det löser sig. Tisdag har vi friluftsdag och ska ut i snöbackarna och åka tefat. Tjo vad kul det ska bli, här ska fröken Ingela åka av. Jag älskar att få fåna mig i snöbackar med diverse åkdon. Dock inte skidor, det överlever jag inte... På onsdag ska vi på teater på förmiddagen, minns inte riktigt vad den handlade om men ska bli kul. Jag är inte ofta på teater. 

Jag hoppas verkligen att mina elever är lika entusiastiska som jag är.


Nu ska jag förbereda mig inför Let´s Dance, måste poppa popcorn.

Av Ingela - 12 mars 2009 19:44

Var till tandläkaren idag igen för att ta min jäkla tandsten. Lite över en timma tog det. Gör inte direkt ont men man blöder så förbenat från tandköttet sen. Nu är det lite över ett år till nästa gång. Skönt.


I veckan har det bara blivit jobba och sova, det är tungt då Gubben jobbar eftermiddag. Det är dom veckorna jag verkligen ser upp till ensamma mammor med barn. Ni gör ett jättebra jobb, bara så ni vet. Vi är mina idoler. Hur sjutton hinner ni med allt? 

Jag hinner inte hälften av det jag skulle vilja göra veckorna jag är själv här hemma, alltid blir något lidande...


I morgon är det äntligen helg, jag ska slö, slappa och lata mig efter jobbet. Ska bli så skönt att bara vara en halv dag. Sen måste alla eftersläpande måsten göras så jag kommer ikapp igen med livet.


Nä nu ska jag agera innan sängen!

Av Ingela - 11 mars 2009 05:46

Jobbade lång dag igår så mamma hämtade Gumman på dagis. Jag kom hem halv 7. Käkade lite middag och nattade Gumman klockan sju. Mamma åkte hem och jag skulle se Project Runway som jag spelat in. Hann inte ens till första reklamen innan jag somnade. Vaknade halv 10 borstade gaddarna och la mig och sov igen.

Känner mig mycket piggare nu :) och har varit uppe sen kvart över fem. Hjärnan går på fullvarv då man har nya elever och en ny klass. Inget är som det brukar och det kräver energi. Förmodligen kommer hela veckan att vara på helvarv tills man fått grepp om både elever och lektioner. Jag vet inte ens när första lektionen är idag! Skämms på mig!

Nu ska jag äta frukost klart och sen väcka Gumman...


Ha en bra dag.

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards