CrossCreekRapids

Alla inlägg under november 2008

Av Ingela - 21 november 2008 08:09

Helga hade en valfri utmaning på sin blogg och jag antar den.

Ska visa den 6:e bilden i ett album och berätta lite om den.


Här har vi då våran Gumma i mars -08:s album. 

Kolla in ögonen, inte lika färg i båda.

 


Oftast glad och med charmen på topp! Mammas gotroll.

Av Ingela - 20 november 2008 20:49

I morse vid nio ville "kisse" ut då han inte gör på låda utan ute i det fria. Vad göra? Ja, det var släppa ut "kisse" vill ju inte att han gör inne. Filosoferade ett tag på farstubron sen for han med bestämda steg efter infarten och över älvsbron sen var han borta. Har inte sett han på hela dagen trots att vi varit ut och lockat och försökt spåra honom. T som jag fick honom av trodde att han skulle komma tillbaka då han var hungrig, han är ju trots allt ändå en utekatt. Vi får hoppas det. Känns hemskt med en bortsprungen katt redan dag 1. Dålig start.


Har idag varit med mamma till Skellefteå för att köpa nya vinterkläder till Gumman, allt är för litet. Blev Asplunds och Reima. Ny overall, skor, vantar och tunna tjocksockar. Inte billigt men bra. Har haft jättesvårt att hitta bra vantar till henne då hon är frusen om småfingrarna. De vantarna som följde med hem var en ny modell med samma tyg som overallen (vind och vattenavisande) med ett typ av yllefoder. Kändes varma och sköna.


Nä nu ska jag slappa i soffan innan jag intar sängen.



Av Ingela - 20 november 2008 20:49

Av Ingela - 20 november 2008 06:23

Snart ska Gumman väckas för att åka till dagis. Jag får under hennes timmar besök och sen när jag hämtat upp henne ska vi till BVC för 18 månaders kontroll. Aningens sen då hon fyller 2 om fyra veckor. Efter detta till mammas lägenhet för mellis och invänta mamma sen iväg till Skellefteå. Ska köpa skor och nya vintervantar till Gumman. Blir nog även Blomsterlandet då jag måste försöka hitta bakgrundsväxter till skåpet. Prova overall åt Gumman sen på Challes i Byske.

Jag och Gubben hinner nog inte äta middag tillsammans så han skulle köpa med en pizza hem. Jag och Gumman äter med mamma när vi kommer tillbaka till Byske. Planering på hög nivå ;)


Kisse har inatt legat och sovit under våran säng och han ligger där än. Han borde väl vara nödig snart... Går inte på kattlåda utan går ut och gör sina behov. Blir väl brottom, brottom när han kommer på det. Hunden ska i alla fall få följa med och lämna Gumman på dagis om inte kisse gått ut innan vi ska åka. Törs inte lämna de själva rikitigt än. Kändes som att utmana ödet.


Nu ska jag väcka Gumman och fixa till oss, jag är pyjamasburen ännu trots jag varit uppe sen halv fem. Jag har MYST.


Ha en bra dag.

Av Ingela - 19 november 2008 21:26

Här är då "kisse". Än så länge namnlös, förslag mottages gärna!

En utekisse som kommer in och käkar och degar i soffan ett tag innan han går ut igen. Passar oss mycket bra.

Ni får ursäkta fotokvaliten, tagen med mobiltelefonen.  Ska fixa nya då han törs komma ut ur transportburen. Har bara träffat hund en gång tidigare så min gamla tacka är rätt skrämmande men där inne äter han och känner sig trygg iaf. Ska få fortsätta ha buren ett tag till som trygghet, fick även hans säng så den ska in dit då han kommer ut.

Av Ingela - 19 november 2008 14:13

Av Ingela - 19 november 2008 13:09

Jag och Gumman har varit ute hela förmiddagen, sol och härligt väder. Vi tog en promenad och när vi kom hem åkte hon pulka och jag passade på att sätta upp utebelysningen på lekstugan. Fyndade en massa tomma kartonger till olika slingor men inte en slinga i dom. Ska ut på skattjakt sen. Ska försöka få ner foten till utegranen också innan det blir kolsvart ute. Får jag inte pynta inne pyntar jag ute. :) Ska ta in julkartongen och smyga upp lite här också, får se om jag hinner idag. Blir nog hämta kisse i eftermiddag då Gubben kommer hem då Gumman var för trött för att åka efter lunch.


Dags att "rotera".

Ha en fortsatt bra dag.

Bilder på julmyset kommer sen ikväll förhoppningsvis.

Av Ingela - 18 november 2008 20:53

Trött och tom i huvudet. Jobbade idag sen stressa hem för att stressa i sig mat och sen stressa iväg till dagis för utvecklingssamtal.

Där blev inga större nyheter sagda. "En glad tjej med humör och som vet vad hon vill." Samma som hemma då. 

Sen blev det hem och lägga Gumman för att sen själv dö i soffan. Har nu duschat och ska mysa ner mig i soffan och se "House". 

Absolut händelsös dag att skriva om egentligen...

I morgon om jag är ledig ska jag nog hämta en kisse. En utekisse är det, råttfångare. Mohahaha här ska de jävlarna bort. Gnagarna alltså. Givetvis ska kisse få komma in och få kärlek också även om det är en utekisse. Alla pälsbollar blir älskade här. Dock inte håret alla gånger...


Nu börjar House.

Ha en bra kväll

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards