CrossCreekRapids

Alla inlägg under november 2008

Av Ingela - 5 november 2008 21:09

Blev utringd på jobb idag så jag ska jobba i morgon men bilen är fortfarande död. Vi har bytt relät till bränslepumpen och idag/ikväll har vi bytt spridare men fortfarande död. Relät hackar ibland när vi försöker starta den...

Gubben ska skjutsa mig i morgon då det är rätt nära jag ska jobba men så kan vi inte ha det för jämnan. Tar tacksamt emot förslag på vad felet kan vara. Vi tippar på bränslepumpen men sen är den fortfarande död på en cylinder. Jävla bil. Hatobjekt numro ett just nu... Skit samma, bara arg just nu.


På förmiddagen idag så bakade jag och Gumman sockerkaka då vi skulle få besök av B mitt på dagen. Blev lite övervispad, hon tyckte det var skitkul. Sen när Gubben kom hem bar det av till Piteå för att köpa delar till bilen som visade sig inte alls förbättra saken...


Nu ska jag hoppa i duschen och sen i lådan. Försöka glömma bilen så jag kan sova.


Natti natti.

Av Ingela - 4 november 2008 21:31

Av Ingela - 4 november 2008 08:18

Idag blir vi nog ute hela dagen, solen skiner och det är bara någon minus ute. Gumman har just vaknat men brukar vilja morna till sig ett tag innan vi hämtar henne så hon ligger nog en stund till. Ganska sött att sitta och höra på hennes små sånger och diskutioner med nallen på babyvakten.


Själv var jag uppe före tuppen igen, har myst med morgonkaffe och gårdagens inspelade avsnitt av cityakuten. Har även hämtat in ved och eldat. Det är skönt att få dessa timmar själv på morgonen, helt själv, i lugn och ro. 


Bilskrället då? Ja, inget större hopp där. Ingen verkar ha delen hemma som vi behöver för att den förhoppningsvis ska börja fungera. Vi ska ringa Nordiska bil (forslunds) idag och höra om de har hemma, eventuellt blir det då en stadsresa med middag på Big Boy. Nyttigt? Not. Gott? Jepp.


Nu ska jag ställa i ordning frukost, blir varm choklad och ostmackor idag, sen hämta ner Gumman.

Mums.


Ha en bra dag. 

Av Ingela - 3 november 2008 12:59

Jag var uppe med tuppen i morse eller rättare sagt före tuppen. Gubben jobbar förmiddag så vi klev upp halv fem. Soluppgången var jättevacker.

 

Gumman vaknade vid åtta, fika och sen bar det av ut i solen.

Vi fyllde på mat till småfåglarna, det var intressant värre, för Gumman alltså.

Sidensvansarna har börjat synas lite smått så snart kommer snön. :)

 


Har möblerat om i kuvösen så nu får vi in en gran där till advent. Blev riktigt bra, funderar om det ska få vara sådär till sommaren också. Problemet är att mina pioner hamnar bakom bordet. Har några månader på mig att fundera på saken.


Fotade två frostfoton, försökte få med gnistret i frosten men det är inte lätt.


Just nu ligger Gumman och vilar middag så jag ska passa på att få lite gjort här hemma.


Ha en bra dag.

Av Ingela - 2 november 2008 19:24

Tog lite bilder med mobilkameran, kanske inte bästa kvallan...

En väldigt trött Nadja som ändå inte vill missa något. Mitt mellan rummen...

Fjäril Gumman gjort på dagis.

Persilja, den enda levande kryddan jag har.

Kryddskåpet är dock mer uppdaterat :) Det bästa/värsta(?) är att det alltid är så här snyggt där inne.

Fruktfatet är oftast uppdaterat också.

På köksbordet just nu, myyys...

Av Ingela - 2 november 2008 18:14

Idag har jag hunnit massor men inga kort har det blivit.

Jag har röjt upp inne (äntligen) så nu törs man ta hem folk igen :)

Ute har jag plockat bort Gummans sommarleksaker, ställt i ordning kuvösen inför vintern (där fattas bara 2 ljuslyktor nu och fönsterbänken) ställt bort krukor med perenner i och en massa annat jag glömt bort så nu kan snön komma. Jag ska försöka fota i morgon. 

På eftermiddagen kom svärfar och GB förbi (annars hade jag hunnit ännu mer) en sväng. Det är långt mellan gångerna de är hit. 

Gubben har pysslat på i garaget och bytt till vinterdäck på sin bil. Han har även kollat upp min bil och relät vi köpte funkar inte så jag är fortfarande utan bil. Gumman får vara hemma från dagis i morgon och jag får boka av optikern. Han ska även kolla upp spridaren på bilen, trodde att även de kunde vara dåliga. SUCK. Just nu hatar jag bilar. Varför kan de inte bara gå som en duracellkanin? Gå och gå och gå och gå och gå och gå....

Hitta felet i min bil är som att leta en nål i en höstack, omöjligt.


Nu ska jag mysa lite med lillGumman innan hon ska gå sova. Sen ska jag dö i soffan med lite glögg och ostkrokar. Snygg kombo va?


Ha en bra kväll.

Av Ingela - 1 november 2008 20:18

att jag kunde fota gnistret i gräset.

att dygnet hade fler timmar.

att jag hade en ny fin bil som var hel.

att jag hade ett jobb.

att min hund inte var så gammal.

Listan kan göras lång med saker jag önskar mig. Någon gång ska jag väl ha en bil som är hel och ett jobb men fler timmar på dygnet och föryngra min hund, det går nog inte att ordna. Lära mig fota gnistret i gräset SKA jag lära mig för det handlar om övning.


Idag har jag, mamma och H varit på Byske höstmarknad. Den blir bara mindre och mindre tycker jag. Däremot hade vi sol och det var riktigt skönt ett tag att vandra på den lilla marknaden. När solen försvann blev det svinkallt och sen har det bara blitt kallare och kallare. Nu har vi minus 13.

Det har öppnad en ny affär i Byske, en mysig med ljus, ljuslyktor, gardiner, leksaker m.m Den kommer jag att besöka igen, helt underbar. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Finns i Runes sport gamla lokaler för ni som är i Byske någon gång och vet var de fanns.


Nu ska jag värma lite glögg och fortsätta glutta på Stjärnor på is.


Ha en fortsatt bra kväll.

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards