CrossCreekRapids

Alla inlägg under november 2008

Av Ingela - 14 november 2008 22:34

Sen vi käkat frukost fick Gubben och Gumman gå ut i snöfallet, själv plockade jag fram dammsugaren och skurborsten. Vad ni än gör skaffa aldrig vit korkmatta, det är det mest helkorkade man kan göra. Allt skit som hamnar där syns och det med råge. Nu är då min äntligen som vanligt igen. Skönt. I morgon ska jag ta tag i övervåningen.


Efter middagen drog jag, mamma och H iväg till grannbyn för att kika på teater. En pensionärsgrupp från Bureå var där. Skojjade friskt om skolan och hur det var då de gick. Underhållande.


Sen har det skruttans inte hänt något av värde idag. Foton har jag kammat noll med idag, har rent inte haft tid. Förhoppningsvis under helgen. Saknar "Dagen bilder" själv faktiskt.


Nu hopp i lådan.


Go natt

Av Ingela - 13 november 2008 21:59

Gumman var på dagis på förmiddagen, när jag lämnat henne där så åkte jag till Susanne på en kopp kaffe. Hem, försöka göra nyttigt blev bara bära in ved...

När jag hämtat Gumman bar det av till Piteå, lämnade igen delarna på Nordiska bil och hade tänkt åka in till stan men sket i det, åkte direkt till moster för mer kaffe. Så dagen har gått i kaffets tecken, mumma för magen...


I mitt fina(?) orkidéfönster blommar just nu min gula hybrid.

Den kommer med två stänglar till. Blir mycket blommor här i vinter. Kul att man lyckas med dom, det värmer att titta på dom.

Fota har det inte blivit något av idag, eller jo, kämpade med att fota månen i kvällsmörkret. Blev inte bra för fem öre, varenda liten skakning syntes och månen blev överexponerad. Skit också, får hoppas den är lika fin i morgon så jag får testa om igen då med stöd. Ska även fota lite snö då den äntligen har kommit. Kommer säkert inte att stanna men jag njuter så länge den är kvar. :)


Nu ska jag fixa lite gotta i reklamen sen glo klart på Hells Kitchen.


Hade bra

Av Ingela - 12 november 2008 21:28

Åkte till Skellefteå när Gubben åkte till jobbet, hämtade syster och begav oss till lite shopping. Gumman behövde byxor och jag hittade två mysisar och två leggings. Hon fick även en packe med trosor då hon är i princip torr på dagarna nu hemma. Själv plockade jag ihop en drös med trosor på superduperrea, 20 kronor... fyndade även en bh för 50:- av finare märke. Sånt gillar jag.

Här hemma blev det inte mycket gjort idag, vi var ju ute hela förmiddagen. Jaja, det som inte hinns idag hinns förhoppningsvis i morgon. Har hört att man inte ska skjuta saker framför sig då det lätt skapar kaos och oordning i livet som leder till depressioner och ångest men vaddå? Jag lever en gång och förhoppningsvis ska inte ett odammsugat golv och ett bak leda till sånt.


Tyvärr inga kort idag, har haft annat för mig och sen är batterierna döda, ska ladda i natt så förhoppningsvis i morgon blir det mer "Dagens bilder".


Nu ska jag poppa smörpoppcorn och njuta framför burken ett tag.


Hade bra.

Av Ingela - 12 november 2008 08:16

Igår hade jag en dålig dag, skallebang halva dan. Blev inte mycket gjort. Tabletterna funkade inte heller så bra. Typiskt spänningshuvudvärk. Som tur var blev jag inte utringd på jobb men jag brukar vara bra på bita ihop.

Idag mår huvudet mycket bättre, blir behandling med tigerbalsam ett par dagar. Ska idag försöka hinna allt för mycket så det blir nog pannkaka av allt ihop. Förbi Nordiska Bil och lämna igen det vi inte behövde, förbi syster, handla mat, ev till Mamma på hemvägen och innan jag åker SKA jag dammsuga upp gräsmattan inne, igen. Hoppas det fryser på snart och snön kommer så man slipper detta eviga gräsande inne. I hate it.

Nu blir det frukost, varm choklad med ostmackor lät det som Gumman önskade.


Ha en bra dag.

Av Ingela - 11 november 2008 14:00

Av Ingela - 11 november 2008 08:21

Jag ska ta hand om handgranaten idag, orkade inte igår. Jag gick och la mig efter gårdagens inlägg. Trött, frusen och med en jävla benvärk. Gick nästan inte att sova pga den. Det är länge sen jag hade benvärk. Tror den beror på att jag är övertrött. Verkar vara då jag får den. Skit samma.

Ska försöka baka idag också och eventuellt åka till Skellefteå för att shoppa lite byxor till Gumman. Hon har nästan inga mysisar eller leggings kvar hon kan använda. Hon växer som ett ogräs just nu...


Nu har Gumman vaknat, dags för frukost!


Ha en bra dag

Av Ingela - 10 november 2008 20:26

i morse ringde telefonen. Vakansen, skulle ut på jobb. Heldag.

Blev lite stressigt men det gick, hann dit i tid. Gubben tog Gumman till dagis innan han började jobba. Tyvärr funkar det inte jämt då han jobbar eftermiddag då han kan komma hem hyffsat sent ibland. Jag får helt enkelt börja kliva upp i skrottottan och göra mig klar och sen väcka Gumman klockan sju så vi är redo att fara på en gång om Vakansen skulle ringa. Det är bökigt men det får gå tills vidare.


Min kväll kommer inte att bestå av tvgluttande och te utan i städandets tecken då det ser ut som någon har kastat in en handgranat och stängt dörren. Det är verkligen inte kul att komma hem till ett slagfält. Ingen ved fanns det inne heller... Vi måste verkligen lära oss vad framförhållning är.


Dags att sätta igång. Mys åt mig också i kväll är ni snälla, när jag är klar blir det dusch och hopp i lådan.


Ha det bra

Av Ingela - 10 november 2008 20:25

Presentation


Här skriver jag om våran vardag, djuren och mina ljuva orkidéer.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Skriv i gästboken!

Besökare

Totalt antal besökare:
Denna månad:
Idag:

Sidor jag gillar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Virka!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards